Naslovna vijest

Avril Lavigne po prvi put će nastupiti u Hrvatskoj!

today2023-11-29

Background
share close

Sigurni smo da ste svi čuli za “ Sk8er Boi”, “Complicated”, “Girlfriend” i mnoge hitove Avril Lavigne koji nas vrate u vrijeme odrastanja, tinejdžerstva i jako dobre mjuze. Zato odmah idemo s dobrim vijestima! Avril Lavigne, kraljica pop-punk žanra te jedna od najutjecajnijih ženskih glasova svoje generacije, po prvi put nastupit će u Hrvatskoj! Zabilježite datum i mjesto – 17. lipnja 2024. u pulskoj Areni!

Ova glazbenica je u posljednjih 20 godina ispisala povijest, obarala rekorde i stekla veliku svjetsku popularnost. U Hrvatsku dolazi na valovima uspjeha svog najnovijeg studijskog albuma “Love Sux” s kojim se vratila ranim punk korijenima i otvorila još jedno, možda i najhrabrije poglavlje njene bogate karijere.

Avril, osim što je prodala 40 milijuna albuma diljem svijeta, zabilježila je čak osam nominacija za Grammy u kategorijama kao što su “Najbolji novi izvođač” i “Pjesma godine” te osvojila osam Juno nagrada, te po jednu MTV Music Awards nagradu i BRIT Music Awards nagradu. Zaslužila je mjesto u Top 10 na Billboardovoj ljestvici “Best of the 2000s” i drži Guinnessov svjetski rekord kao “najmlađa solo izvođačica na vrhu britanske ljestvice”, dok je “Girlfriend” postao prvi glazbeni video koji je dosegao 100 milijuna pregleda na YouTubeu.

Ulaznice za debitantski koncert Avril Lavigne u prodaji su od petka 1. prosinca u 10 sati ujutro, a mogu se kupiti putem Eventim online sistema ili na prodajnim mjestima Eventima.

Written by: Iva


0%