Naslovna vijest

Častimo te sa 3000 kuna dnevno za znanje šatrovačkog

today2022-12-11

Background
share close

Odluka je pala. Najbolji znalci šatrovačkog ovog Božića dolaze na svoje. No krenimo redom.

ŠATRO STIHOVI XMAS EDITION stigli su u grad.
U programu TOP RADIJA vam svakog radnog dana po nekoliko puta puštamo pročitani stih neke strane božićne pjesme koju inače vrtimo u programu i koju već godinama znate napamet. Fora je u tome što vam stih puštamo u ŠATROVAČKOJ formi i riječ je isključivo o pjesmama na engleskom jeziku. Naravno bez melodije jer to bi bilo otprilike kao Livakoviću skinuti jedanaesterac. Prejednostavno.

Nakon što čujete ŠATRO STIH javite nam se na naš WhatsApp broj 091 2222 101 s točnim naslovom pjesme i točnim stihom…po mogućnosti otpjevajte i snimite glasovnu da osjetimo malo taj božićni vajb 🙂

Prva osoba koja prepozna i javi točan stih/pjesmu, osvaja 3000kn na Petrol poklon kartici. Ukoliko tijekom dana nema točnih odgovora, igra se nastavlja sljedeći dan sa istim ŠATRO STIHOM, a nagrada se povećava za dodatnih 3000kn na Petrol poklon kartici.

Prilika za sudjelovanje u našim XMAS EDITION ŠATRO STIHOVIMA traje od ponedjeljka 12.12.2022. do petka 23.12.2022. Prilika za osvajanje je samo radnim danima od ponedjeljka do petka.

Tnosre i lahva ošt asn šateslu!!! 😉

P.S. Na egleskom je puno puno teže…we promise you that.

Cijeli pravilnik pogledajte OVDJE.

Written by: TOP RADIO


Previous post

TOPCAST

Nenad Bratković: Umjesto francuske salate, radije birajte sarmu

Moramo li se uvijek udebljati u prosincu? Kako proći cijeli taj mjesec da ne pretjerujemo u hrani i piću? Statistika je poražavajuća: u Hrvatskoj na broj stanovnika ima najviše debelih muškaraca u Europskoj uniji, dvije trećine građana u Hrvatskoj ima prekomjernu tjelesnu težinu, a trećina njih je pretila. Debljina je bolest koja ima teške posljedice na cjelokupno zdravlje, govori nutricionist Nenad Bratković koji je često prisutan u medijima i aktivan […]

today2022-12-09


0%