Top Gost

Dečak predstavio novi duet Vatre

today2022-03-04

Background
share close

Ivan Dečak došao je u Rooftop predstaviti novu pjesmu grupe Vatra na kojoj su ugostili zvijezdu world music scene Božu Vreću: Za njega volim reći da je duša od čovjeka, on zrači na sve strane, bilo na kavi, bilo u studiju ili dok snimamo spot. On je to što je, istaknuo je Dečak.

Singl Rum na usnama je spoj nespojivog, sevdaha i rocka, ali pjesma je sama tražila Božu: Nisam tip koji piše pjesmu da bi pisao i da točno znam za koga pišem već pjesma sama traži taj začin. Pred sam kraj pjesme sam ostavio dio a cappella koji je meni zvučao kao sevdah. Tko je najbolji u sevdahu – pa Božo i odmah sam ga kontaktirao, a dogovor je pao vrlo brzo, rekao je Dečak te nadodao kako je u pjesmi zapravo upjevavanje Bože jer je oduševio tim prvim pokušajem: Ušao je u studio, ja sam odmah rekao našem producentu da snima, on je otpjevao jedan prolaz pjesme i svi smo se složili da je to to!

Izvor: TOP RADIO

Za novu pjesmu snimili su i videospot koji je možda najzahtjevniji do sad jer se našao doslovno pod vodom, zajedno s višestrukom svjetskom prvakinjom u ronjenju na dah Mirelom Kardašević: Nakon jedno četiri do pet sati snimanja, redatelj je rekao Mireli da me povuče još malo dolje, a kako nisam više imao snage nakon toliko sati snimanja, nagutao sam se vode i krenula je totalna panika, prisjetio se Dečak koji je objasnio da se upravo to može vidjeti u spotu.

Nova pjesma Vatre naći će se na njihovom nadolazećem desetom albumu. Cijelo gostovanje možete poslušati ovdje:

Written by: TOP RADIO


Previous post

Top Gost

Neno Belan & Fiumensi započeli slavlje u TOP MUSIC DESK-u

U sklopu proslave 25 godina postojanja Neno Belan & Fiumensi kreću na hrvatsku turneju, a prva im je postaja bila TOP RADIO. Priča se nastavlja u Slavonskom Brodu 1. travnja 2022, a sve će kulminirati velikim koncertima u Belanova tri grada koja su ga obilježila – Split, Rijeka i Zagreb. Belan ističe da je u tih 25 godina bilo svega - uspjeha, neuspjeha, veselja, ali i svađa, koje se moraju […]

today2022-03-03


0%