TOPCAST

Juraj Šebalj: Europska autoindustrija je u problemima

today2023-01-17

Background
share close

Nije nam dao odgovor na vječno pitanje – benzinac ili dizelaš, jer kako je istaknuo, na utrkama je oduvijek vozio benzica, a mama Golfa dizela kojeg je mogao besplatno koristiti. Na Golfu dizelu sam odrastao i onda sam počeo voziti utrke. Uvijek sam tu bio mješovito, otkrio je Juraj Šebalj, poznati hrvatski automobilist i autonovinar.

Za TOPCAST TOP RADIJA, govorio je o autima na struju, ali i hoće li povećanjem broja automobila na struju električna energija u budućnosti biti skuplja.
Kako odabrati auto za kupnju? Dizel, benzin, električni ili hibrid? Hoće li se ove godine situacija normalizirati ili će se i dalje dugo čekati na isporuku novog automobila? U kakvim je problemima autoindustrija danas?
Što ne valja s politikom državnih poticaja za kupnju električnih automobila? Isplati li se kupiti polovni auto na struju?
To su samo neka od pitanja na koja je Juraj Šebalj odgovorio u novom Topcast-u.
Cijeli razgovor je na našem YouTube kanalu:

Written by: TOP RADIO


Previous post

Naslovna vijest

Što želiš slušati na Top radiju? Odvoji nekoliko minuta, ispuni glazbenu anketu i priušti si bon Petrola

Odluči što voliš slušati kod nas i dajemo ti 300 € u Petrolu. Odvoji svega par klikova i na ovom linku ispuni kratku glazbenu anketu TOP RADIJA. Nakon toga nas slušaj, na naš znak budi najbrži na našem WhatsAppu (091 22 22 101) i počasti se bonom u vrijednosti 300 € Petrola. Samo oni koji ispune anketu do kraja mogu osvojiti bon. Anketa traje od 17. siječnja do 31. siječnja […]

today2023-01-17


0%