DJ

Gina Damjanović

Background

Pop

TOP POP

by Nina

Top Pop stiže u pomoć kad ti se prispava nakon ručka - s nama niski tlak nema šanse. Top mjuza je glavna dizalica na poslu, ali i tableta za smirenje kad zapneš u gužvi prema doma. Kod nas možeš saznati apsolutno sve o glazbi koju živiš, a omakne se i koja dobra fora u moru loših.Gina je rođena u proljeće ’93. na najljepšem i najekonomičnijem otoku u Hrvatskoj. Pogađaš, u pitanju je Brač. Otkad je počela govoriti nije prestala, a ako joj slučajno zabraniš pričati, počet će pjevati. S obzirom na to njeni ukućani su rijetko spavali.

Nakon 15 godina je zaključila da je došlo i njihovo vrijeme za odmor pa je po onoj “Hvali more, drž’ se kraja” preskočila Brački kanal i proširila svoje područje djelovanja na Split.
Ni susjedi nisu bili baš oduševljeni, pa se usidrila u jezičnoj gimnaziji, glazbenoj školi i kazalištu. Bez obzira na lošu izolaciju u spomenutim ustanovama, uspjela je izbrusiti svoj glazbeni i govornički talent u pauzama od jela.
S vrećom smokija i zdjelom materine šalše uputila se u metropolu gdje je u zadnjih devet godina postigla puno toga, ali priznanja joj ništa ne znače ako nije sretna. A bome je; kad nije pred mikrofonom u eteru, onda je na istoj poziciji na pozornici ili u studiju gdje pjeva, piše pjesme i pleše.

Kao svakoj pravoj Dalmatinki, fjaka joj je svetinja i najčešće je hvata na kauču, gdje čita pametne knjige i gleda glupe serije.
Naravno, sve to uz barem pola kile čokolade, kilogram smokija i maženje s dva najslađa psa na svijetu.


Dj

0%