play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left

Music desk

MIA DIMŠIĆ: “Eurosong je za mene zatvoreno poglavlje, ali ne isključujem mogućnost ponovnog odlaska”

today2022-06-22

Background
share close

Mia Dimšić sjela je u užarenu stolicu našeg Top Music Deska. U razogovoru s Tomom otkrila je detalje odlaska na Eurosong, svoje dojmove i izazove s kojima se susrela. Mia snima I novi album, ovaj put na engleskom jeziku, koji bi trebao biti gotov već ove jeseni. Cilja li Mia na strano tržište? 

Mia je u svibnju Hrvatsku predstavljala na najvećoj glazbenoj pozornici u svijetu, onoj u Torinu na ovogodišnjem Eurosongu. Finale izborila nije, ali svejedno kući nosi pozitivne dojmove: Stresan je to period, ne u negativnom kontekstu. Osim što je prekrasno iskustvo bilo je tu puno posla I požrtvovnosti. Cijeli svoj privatni život sam ostavila po strani na nekoliko mjeseci kako bih se posvetila tom nastupu.  

Po meni ne postoje neuspjesi, samo iskustva iz kojih uzimamo lekcije- prokomentirala je Mia svoje osvojeno 11. mjesto u polufinalu.  

Sasvim logično pitanje bilo je ono o ponovnom nastupu na Eurosongu. Dosadašnje predstavnice Albina I Franka svoju su želju davno iskazale, ali Mia je suzdržanija: Eurosong je za mene zatvoreno poglavlje, ali ne isključujem mogućnost ponovnog odlaska na tu scenu.  

Guilty pleasure je jedna od desetak pjesama koje će naći svoje mjesto na Mijinom albumu koji bi trebao biti gotov već na jesen. Zanimljivo je kako je taj album u cijelosti na engleskom jeziku: Moj idući singl je na engleskom jeziku, a prati ga I novi album koji upravo završavam. Jako se veselim. Obožavam pjevati na engleskom I ovo je za mene prirodan potez. 

 Mia je u našem studiju otpjevala pjesme Guilty Pleasure, Euforia I Calm after the storm- redom sve uspješnice s dosadašnjih Eurovizija.   

Kako zvuče te izvedbe poslušaj na našem YouTube kanalu.   

Written by: TOP RADIO


Previous post

Top Intervju

Ekskluzivni intervju s Barbarom Kolar: “Privilegija je otići sam na godišnji – prakticiram to svake godine”

Poznati glas TOP RADIJA i jedna od najpoznatijih televizijskih voditeljica, Barbara Kolar, ekskluzivno za TOP RADIO otkriva detalje nedavnog putovanja na Floridu. “Da sam čekala u životu druge ljude, malo toga bih vidjela “, između ostalog kaže Barbara koja za TOP RADIO objašnjava zašto voli na putovanja odlaziti sama, ali i zašto za sebe kaže da je “London girl”. Voditeljica otkriva što stoji iza opisa fotografije “Vruće noći na Floridi” […]

today2022-06-21


0%