play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left

TOPCAST

Nina Vidošević: Kad se emitira Ples sa zvijezdama ili Supertalent raste interes za ples

today2023-01-31

Background
share close

U Zagrebu će se 4. i 5. veljače 2023. održati dvodnevna urbana plesna konvencija Zagreb Dance Convention. U dva dana izmijeniti će se plesni stilovi hip hop, afro, heels, te ostali urbani i komercijalni plesni stilovi. Ovo je prvo izdanje ovakve plesne konvencije koju organizira Fusion studio, te se nadaju da će slične plesne evente moći organizirati dva puta godišnje. Ovo je jedinstvena prilika za plesače iz Hrvatske da iskuse vrhunske koreografe u ovolikom broju u kratkom vremenu na jednom mjestu i kroz jedan magičan, rasplesani vikend izađu iz komforne zone i posvete se svojoj ljubavi i umjetnosti. Plesači kroz ovakve zajedničke plesne poduhvate pronalaze nove stilove, ekspresije i načine izražavanja, te šire plesno znanje I vokabular.

Uzor organizatorima su velika plesna događanja poput Urban dance kampa u Njemačkoj, Fair play kampa u Poljskoj, Whes plesne konvencije u Italiji, te hrvatskog Transform winter dance kampa.

Više o svemu doznajte u Topcastu u kojem je gostovala organizatorica Nina Vidošević.

Written by: TOP RADIO


Previous post

TOPCAST

prof.dr.sc. Branko Grisogono: Mediteran, uključujući Hrvatsku zagrijava se brže od ostatka svijeta

Žao mi je da se to ostvarilo. Bio bih puno sretniji čovjek da sam bio u krivu. Nažalost, velika većina stvari su pogođene, na samom početku gostovanja u TOPCASTU TOP RADIJA rekao je prof.dr.sc. Branko Grisogono odgovarajući na pitanje o njegovim predviđanjima kretanja klimatskih promjena još prije 15 godina. Profesor atmosferske fizike govorio je o potencijalnom scenariju suživota ovog dijela Europe sa suptropskom klimom u idućih dvadesetak godina, ako se […]

today2023-01-27


0%