Top Gost

Ognjen Bagatin motivira mlade kroz konferenciju Poduzetnički mindset

today2021-12-02

Background
share close

Ono što mi želimo je mlade naučiti da moraju pokušati, makar 100 puta, sve dok ne uspiju, da uče iz tih pogrešaka i nikad ne odstajaju rekao je Ognjen Bagatin kod Gine Mirana predstavljajući nadolazeću konferenciju Poduzetnički mindest za mlade te dodao kako iskusniji poduzetnici imaju odgovornost naučiti mlade kako početi i preuzeti rizik na sebe te u konačnici stvoriti poduzetnički ekosustav oko sebe. 

 

Konferencija pod sloganom Ono kada radiš što voliš ima cilj mladima pomoći da ostvare svoju životnu viziju, da se ohrabre i da izađu iz zone komfora u svijet poduzetništva. Tako će se na konferenciji mladima obratiti poduzetničke liderice i lideri kao što su Nikola Dujmović, Ruža Tomić Fontana, Bruno Balen, Natko Beck, Ella Dvornik i mnogi drugi, poput Alberta Gajšaka koji je za TOP RADIO rekao: Jako je bitno da se mladi uključe na ovakve inicijative, da iz prve ruke čuju kako je biti poduzetnik, koje su pozitivne, a koje negativne stvari takvog života, ali dodaje kako bi se i roditelji trebali uključiti: Neki put jednostavno treba procijeniti kada treba pustiti dijete da proba nešto. Možda uspije, možda ne uspije, ali u konačnici će nešto naučiti jer neuspjeh je sastavni dio uspjeha i učenja. 

 

S time se slaže i Ognjen koji smatra da su takve stvari nadogradnja na temeljno obrazovanje: Ono što nas nisu učili kroz školu je da znate da možete. Nema toga što ne možete napraviti. Također, na putu k uspjehu nikad ne treba odustati. Treba griješiti puno, ali onda ne ponavljati te pogreške. 

 

Cijelo gostovanje TOP POP showa s ravnateljem poliklinike Bagatin, većinskim vlasnikom časopisa Poduzetnik te glavnim organizatorom konferencije Poduzetnički mindset za mlade, Ognjenom Bagatinom možete pogledati u videu: 

Written by: TOP RADIO


0%