Naslovna vijest

Punk rock show na splitskim Gripama u aranžmanu Psihomodo popa – neprocjenjivo!

today2024-05-27

Background
share close

Turneja „Vjerujem u čuda“ omiljenog punk rock sastava Psihomodo pop ozbiljno se zakuhtava! Legendarna grupa dvosatnim nastupom na splitskim Gripama oduševila je tisuće Splićanki i Splićana te priredila čistokrvno punk rock iskustvo koje će se dugo pamtiti.

Foto: Indi Cecić Turčinov

„Frida“, „Ramona“, „Nebo“, „Kad sam imao 16“, „Telegram sam“ i „Osjećam se haj“ samo su neki od hitova koji su sinoć oduševili Splićane koji su poznate hitove pjevali u sav glas. Frontmen grupe Davor Gobac se na početku koncerta prisjetio prvog nastupa u Splitu prije 40 godina i zaradio veliki aplauz publike:

„To je bilo u podrumu strojarske škole, nastupili smo kao predgrupa „Zvijezdama“, a danas sviramo u dvorani. Neki čudan osjećaj da je već toliko vremena.“

Foto: Indi Cecić Turčinov

Energija koja se proširila poznatom splitskom dvoranom teško je opisiva, međutim, dojmovi fanova nakon koncerta govore dovoljno kakav su spektakl priredili.

„Bilo mi je fantastično kao i svaki put kada dođem na njihov koncert!“, rekla je obožavateljica Anamarija dok je Marko otkrio:

„Ovo mi je već peti put na Gopcu i da još 100 puta svira, opet bih došao. Sve je predobro!“

Foto: Indi Cecić Turčinov

Svoje dojmove nakon koncerta podijelio je i sam Gobac:

„Ovaj nastup smo vježbali 40 godina! Malo smo jednostavniji ljudi pa nam duže treba. Bilo je odlično, bila je baš prava publika, naša publika koja i treba biti, baš je bila familijarna atmosfera u dvorani. Puno me toga veže s ovim gradom, meni je dida sa Šolte, ja sam odrastao po Splitu. “

Foto: Indi Cecić Turčinov

Turneja „Vjerujem u čuda“  nastavlja se velikim koncertom u  Zagrebu 12. listopada.

 

 

Written by: Iva


0%