Top Gost

Tom pjesmom definirao sam svoj “sound” te ću prema njoj dalje stvarati svoje autorske radove – Filip Rudan

today2021-11-26

Background
share close

TOP SHOW ugostio je talentiranog glazbenika Filipa Rudana koji je široj javnosti “zapeo za uho” u trećoj sezoni showa The Voice Hrvatska. Filipove izvedbe na Voiceu imaju skoro 70 milijuna pregleda na YouTubeu.

Prije nego što je ušao u eter Filip je na TOP RADIO kauču sa svojom ekipom – Petrom Pavasovićem i Juricom Jelačem – izveo Careless Whisper Georgea Michaela.

Nakon toga smo čuli Filipov najnoviji singl He’s Not The One i pjesničko naduhnuće za isti: Pjesmu sam napisao jedne kišne večeri. Gledao sam kroz prozor i vidio kako pljušti kiša. Dovukao sam pojačalo do kuhinje, sjeo na barsku stolicu i akordi su počeli izlaziti van, a riječi su ih samo slijedile. Iza pjesme ne stoji neko osobno iskustvo, ona se jednostavno dogodila. Tom pjesmom definirao sam svoj “sound” te ću prema njoj dalje stvarati svoje autorske radove. Osim toga što je objasnio kako je nastala pjesma i što je njome htio, osvrnuo se i na spot: Spot je osmislila moja djevojka. Dofurala je cijeli “mood board” na stol. Kreativna je i drago mi je što je sudjelovala u tome.

Naime, kada čitamo neke stvari ili kada ih izgovaramo, zvuče dosadno. Upravo smo zbog toga izazvali Filipa da otpjeva floskulu prilikom prekida ljubavnih veza “It’s not you it’s me”, izgovor “Oprosti što kasnim” i recept za francusku salatu. Filip je rasturio izazov, a u to se možeš uvjeriti na našem instagram profilu topradio.hr.

Na kraju su našeg druženja Filip, Petar i Jurica izveli od Erica Claptona Wonderful Tonight i The Chain Fleetwood Maca.

Written by: TOP RADIO


Previous post

Izvor: TOP RADIO

Top Intervju

TOP doseg u medicini – robotom CyberKnife S7 olakšat će se liječenje karcinoma

TOP DAY odradio je prvo dislocirano emitiranje u Svetoj Nedjelji i to u najmodernijoj i najboljoj europskoj bolnici koja je dobila novog radnog kolegu pod imenom CyberKnife S7. Radiokirurgija Zagreb bavi se dijagnostikom i liječenjem malignih bolesti, a naša Barbara saznala je kako izgleda rad s umjetnom inteligencijom te kakva nas budućnost čeka.  Ovo je prva specijalna bolnica koja sa svojom vrhunskom opremom i stručnim timom konkurira na svjetskom nivou, a zašto nam je to bitno […]

today2021-11-25


0%