Naslovna vijest

TOP RADIO slavi prvi rođendan

today2022-09-29

Background
share close

Dame i gospodo, dobrodošli! Ovo je TOP RADIO.”  

Filip: „Tamaara!?” 

Tamara: „Ajmeee!” 

Filip: „U eteru smo nakon toliko vremena u suho.” 

Ovo su bile među prvim rečenicama u eteru Top radija, a od toga je prošlo godinu dana! TOP RADIO slavi prvi rođendan. Napokon je naučio stajati, hodati, imitirati različite zvukove, no za razliku od običnog jednogodišnjaka, TOP je napredniji kada je u pitanju pjevanje i govor – ne samo da može izgovarati više rečenica, već nekada i pretjera, no sva sreća na slušateljima koji ga vjerno prate i upozore. Stoga, hvala našim slušateljima bez kojih TOP RADIO danas ne bi bio tu.  

Naravno, ono što se nikako ne smije zaboraviti jest glazba koju već godinu dana živimo zajedno – strani i domaći hitovi 80-ih, 90-ih, 2000-ih, ali i oni neki mlađi.  

Krenuli smo skromno, polako, no kao što se i klinci brzo razvijaju u prvoj godini života, tako smo se i mi – osim on air sada imamo i off air produkciju. Drugim riječima, uz radijske emisije stvorili smo TOPCAST i TOP MUSIC DESK kako bismo s tobom učili o novim znanstvenim i društvenim otkrićima, idejama te bili u koraku s novim pjesmama i albumima naših glazbenika. U ovih godinu dana ugostili smo naše vrhunske sportaše, glazbenike, doktore različitih specijalizacija, umjetnike, ekonomiste, arhitekte, profesore, inovatore, influencere, programere, inžinjere i mnoge druge koji su nas uveli u svoja područja i svoje tematike. Bili smo medijski pokrovitelji nekih koncerata, kao što su Valjak i prijatelji u Areni: Aki zauvijek te Pips, Chips & Videoclips na Šalati. Trenutno se spremamo za 5. 11. – spektakularan koncert karijere glazbenog virtuoza Massima Savića koji donose TOP RADIO, RTL i Aquarius Records u Areni Zagreb. Međutim, ovo je bila samo prva faza – spremamo još mnogo iznenađenja, koncerata itd.  

Svima je nama ova godina brzo proletila – neuroznanstvenici bi iz toga zaključili kako nam posao donosi zadovoljstvo i dinamiku te da nam se neuroni nisu još umorili, a uz naše zanimljive goste, slušatelje i top glazbu samo će se stvarati novi.  

Hvala što ste već godinu dana s nama! 

Written by: TOP RADIO


0%