play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left

Top Gost

Vili Gobac: “Nemam ni djevojku ni dečka. Nisam oženjen. Sam sam u kineskom restoranu.”

today2021-10-15

Background
share close

Upravo je TOP SHOW imao prvog službenog gosta Vilija Gopca. Vili je sa svojim bendom Donkey Hot izbacio novi singl Kineski restorani, koji smo premijerno pustili u hrvatski eter. Bend postoji već 7 godina, a ove je godine na AntiValentinovu imao svirku s bendom Let 3.

Što se tiče planova u budućnosti, Vili je rekao da ne zna kuda bi od silnog posla, a da mora odlučivati umjesto Vilija Beroša: Dezinficirao bih ruke, stavio masku. Cijepio bih se sa svim cjepivima da više nikada u životu ne budem bolestan. U jednome trenutku u eter nam se javio posebni slušatelj, pod nazivom daddy.

Stariji Gobac pohvalio je pjesmu i pitao kada će Vili više posisati štenge. S tatom ima super odnos, oni su frendovi, zbog čega su, između ostaloga, osnovali bend Vili i Debili. Kada je riječ o ljubavi, Vili veli: Nemam ni djevojku ni dečka. Nisam oženjen. Sam sam u kineskom restoranu.

Izvor: TOP RADIO

Written by: TOP RADIO


Previous post

Top Intervju

Puno mi je važnije i draže da sam uspio ostati svoj – Mirko Ilić

Za TOP RADIO razgovarali smo s istaknutim dizajnerom Mirkom Ilićem koji je 14. listopada u Puli otvorio samostalnu izložbu putujućeg karaktera “Iz povijesti ljudske gluposti – dizajnerska povijest svijeta” koja je prikazala njegove brojne radove te priču o posljednjih 120 godina ljudske povijesti.  Naša Barbara s njim je razgovarala o stanju američke kulture za vrijeme pandemije s obzirom na to da gospodin Ilić tamo živi već 35 godina te je radio za New York Times i magazin Time, ilustrirao knjige, plakate, naslovnice te omote glazbenih albuma duž te države.   Zbog pandemije, kultura se u jednom trenutku izgubila: Ako je NYC po bilo čemu poznat, onda su to velike predstave i izložbe na Broadwayu, a upravo je to nestalo. Ovdje postoji 8 000 glumaca koji su ostali bez posla, što je dosta poražavajuće.  Iako se cijeli svijet našao u istom problemu, Ilić pronalazi pozitivnu stranu: Ovo je vrijeme u kojem se umjetnici mogu povući u sebe i preispitati. To je kreativna faza u kojoj novac nije u fokusu, a svakako je bitna za napredak umjetnika.  U ostvarenju ciljeva moraš donijeti velike odluke, a za sve one koji se nalaze na životnim prekretnicama poručuje: Svatko poruku interpretira kako želi. Bilo […]

today2021-10-13


0%