Naslovna vijest

Veliki interes za koncert u zagrebačkoj Areni – Goran Bare & Majke su spremni!

today2023-11-22

Background
share close

Mjesec dana dijeli nas od najvećeg koncerta turneje Goran Bare & Majke tour! Arena Zagreb, 22. prosinca odzvanjat će rock hitovima legendarnog Bare i njegovih Majki. Zbog ogromnog interesa za ovaj rock spektakl u prodaju su puštene ulaznice i za gornje tribine zagrebačke Arene!

Izvor: TOP RADIO

Koncert poznatog rokera u najvećoj sportskoj dvorani u Hrvatskoj stanica je koja će na jednom mjestu okupiti tisuće istinskih ljubitelja rocka koji žive ovu glazbu!

Bare je u ranijem razgovoru za TOP RADIO opisao osjećaje koji ga obuzmu na koncertima: „Ne mogu to objasniti. To je kao prijelaz u neko drugo stanje svijesti, nekakav mali trans. Prepustim se osjećajima, nekim sjećanjima te pjesme, zašto je takva…baš je čudan osjećaj, ali jako, jako lijep. Ipak kad imate kontrolu nad 10 – 15 tisuća ljudi – osjećate neku snagu, jakost u sebi.“

Zagrebački nastup legende hrvatskog rocka bit će po svemu sudeći vrhunski rock doživljaj. Bare u ranijim razgovorima za TOP RADIO nije krio zadovoljstvo dosadašnjom turnejom po hrvatskim gradovima i odazivom publike.

Goran Bare & Majke rock su legende ovih prostora i tu titulu opravdano nose već desetljećima. Upravo ova ekipa vrhunskih glazbenika ‘odgojila’ je mnoge generacije vjernih obožavatelja koji uvijek nakon nastupa istaknu koliko cijene njihovu kvalitetu i predanost stvaranju dobre glazbe koja se prenosi s generacije na generaciju. Posebna energija prođe dvoranom kada legendarni roker stane na pozornicu i kaže „Dobra večer!“.

Zagrebačka publika imat će priliku za točno mjesec dana uživati u najvećim hitovima ove rock grupe kao što su “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”, „Teške boje“, „Vrijeme je da se krene“ te mnogim drugima.

„Glazba je za mene sve. Moj život, moje postojanje, svrha zbog koje sam tu, svrha zbog koje sam još uvijek tu. Uživam u glazbi.”, izjavila je jednom prilikom rock ikona.

Što će to poznati rokeri za svoje vjerne fanove pripremiti u Areni Zagreb otkrit ćemo uskoro. Zato nabavite karte na vrijeme jer dobar rock očekuje Zagreb 22. prosinca!

Written by: Iva


0%