Top novo

Fantastičan početak turneje „Vjerujem u čuda“ – Psihomodo pop napravio show u Karlovcu! Gobac poručio rodnom gradu nakon koncerta: „Ljubimo vas i nosimo vašu karmu dalje kroz ostale koncerte koji nas čekaju!“

today2024-04-13

Background
share close

Kultni punk rock sastav Psihomodo pop odličnim koncertom u Karlovcu započeo je veliku koncertnu turneju po Hrvatskoj naziva „Vjerujem u čuda“, a povodom karijere duge nevjerojatnih 40 godina! „Ovakav show može prirediti samo Psihomodo pop“, poručio je oduševljeni obožavatelj Luka, a da je tako i bilo svjedočila je užarena atmosfera, zabava, puno plesa i bezvremenski hitovi koji su se proširili Školskom sportskom dvoranom Mladost.

Vidno raspoložen i rasplesan frontmen poznatog sastava, Davor Gobac na samom početku koncerta, u svome prepoznatljivom stilu poručio je svojim Karlovčankama i Karlovčanima:

Dobra večer! Daj svjetla da vidim taj svoj rodni grad! Pa gdje ste Karlovčani!? Jako nam je drago i jako smo počašćeni što ste kupili ulaznice! Hvala vam, vratit ćemo istom mjerom!“

O turneji povodom 40 godina karijere, Gobac je rodnom gradu poslao posebnu poruku:

Drago mi je da krećemo s Karlovcem!“

Psihomodo pop prvi koncert turneje otvorio je svojim velikim hitom „Telegram Sam“ i time su odmah izazvali ovacije publike koja je rasplesana i raspjevana držala tempo neumornih punk rokera od početka do kraja. Odlična svirka trajala je više od dva sata!

Obožavateljica Mojca došla je iz Slovenije i poručila: „Super je bilo, odlično! Uživali smo, došli smo samo zbog koncerta. Puno ih volimo!“

Bilo je odlično, uživali smo od prve do zadnje sekunde! Apsolutno su ispunili očekivanja. Gobac je kralj, car svemira! Ne znam ga osobno, ali kao da ga svi znamo. On kao da je doma, svi ga jako volimo i cijenimo. On je naš i ne damo ga nikome“, rekla je oduševljena obožavateljica Ivana iz Karlovca.

40 godina s Vama” oni su odlučili proslaviti najluđe moguće, u svome prepoznatljivom i uvijek nepredvidljivom stilu! Da se od njih može očekivati svašta i da uvijek idu korak dalje, dobro poznata ekipa, koju čine Davor Gobac, Vlatko Ćavar, Smiljan Paradiš, Jurij Novoselić Kuzma i Tin Ostreš, karlovačkoj publici je dokazala priredivši joj autentičan show te repertoar kojime su se malo stariji vratili u mlađe dane, a mladi uživali u hitovima bez roka trajanja. Za svakog ponešto!

Tako su se na popisu pjesama pronašli evergreeni poput „Crtani filmovi“, „16ica“, „Frida“, „Ja volim samo sebe“, „Osjećam se haj“, „Donna“, „Pinokio“, „Ramona“ i mnogi drugi. Punk rock sastav publici je premijerno otpjevao i novu stvar „Mobitel“, a na popisu novih pjesama pronašla se i „Vjerujem u čuda“ čije ime nosi i naziv novog studijskog albuma benda koji izlazi ove godine te koji je ujedno naziv velike turneje po Hrvatskoj.

Kao pojačanje turneji priključila su se sjajna glazbena imena kao što su trombonist Miron Hauser, zatim Darko Sedak Benčić na trubi, a kao vokalno pojačanje „Napalm Djevice“ koje čine Petra Kožar, Martina Geber, Mateja Mihovec i Tena Vodopija.

 

 

Hvala Karlovčani, zbilja je bilo dobro. Prvi koncert je uspio, ljubimo vas, nosimo vašu karmu dalje kroz ostale koncerte koji nas čekaju“, poručio je na kraju koncerta legendarni Gobac i time dao nagovijestiti kako će nadolazeći koncerti biti fenomenalni što je kasnije i potvrdio za TOP RADIO:

Baš sam zadovoljan s početkom našeg uzleta! Možete očekivati još bolje, još jače… i Mišu ćemo svirati ako treba!“

Koncertna turneja popularnog benda koju donosi TOP RADIO nastavlja se u Splitu!

Written by: TOP RADIO


0%