Top Gost

Vatra na TOP vatrici

today2021-10-26

Background
share close

Danas je TOP RADIO prvi put imao live svirku akustične verzije pjesme Nama se nikud ne žuri. 

Osim što je grupa Vatra zasvirala na našem kauču, TOP SHOW je od Ivana Dečaka saznao što stoji iza naslova novog singla Nova godina nije se dogodila: Prošle sam godine bio u izolaciji na Novu godinu. Ti dani proslava i veselja ne znače ništa ako nisi s ljudima koji su ti bitni u životu. Upravo je zbog toga moja proslava Nove godine 2021. izgledala kao da se nije dogodila.

Članovi benda znaju se iz vrtića te nikada nisu razmišljali o prestanku suradnje, tj. nikada nisu pomislili na stanku. Napravili su 10 studijskih albuma u  22 godine rada te obećaju još mnogo toga. S obzirom na to da se u glazbenoj industriji vjeruje da je drugi album „uklet, Dečak je rekao da su ga kompletno izbrisali i krenuli dalje, kao da se njihov drugi album nije dogodio.  

Dotaknuo se i utjecaja pandemije na glazbenu industriju, tj. općenito na umjetničku industriju: Ljudima možda u ovoj situaciji nije do kulture, ali volio bih osvijestiti kako je to nečiji život, nečiji „kruh” te da se netko u životu opredijelio upravo za to. U ovakvim nam situacijama umjetnost treba možda još i više da pobjegnemo od surove stvarnosti 

Nakraju su Tamara Filip svojim pitanjima stavili Dečaka na vatricu. Frontmen grupe Vatra dobro se snašao na „prženju” te je, između ostaloga, otkrio da mamurluk rješava pivom, a za svojeg prijatelja Aljošu iz grupe Pavel rekao je: Kada popijemo previše, Aljoša dođe s tacnom punom kratkih pića koja više apsolutno nikome nisu potrebna i zbog kojih se događa mamurluk. Sve Dečakove odgovore možete vidjeti na Instagramu.

 

Written by: TOP RADIO


0%