Naslovna vijest

Zagreb voli zlatni Hollywood; „Sinatrovo by Marko Tolja“ rasprodano!

today2023-11-24

Background
share close

Zagreb će 9. prosinca zamirisati na zlatno doba Hollywooda! Do sada najveće izdanje najglamuroznijeg eventa u našem glavnom gradu „Sinatrovo by Marko Tolja“ koje donosi TOP RADIO je rasprodano! Dašak hollywoodskog glazbenog bogatstva od sredine 20. stoljeća u hrvatskoj metropoli tradicionalno svake godine priređuje glazbenik Marko Tolja. U Mozaik Event Centru u dvorani ‘Voda’ 9. prosinca posjetitelji mogu očekivati ‘čudo’ kako je Tolja opisao ovogodišnje izdanje.

Izvor: TOP RADIO

„Ovako veliko Sinatrovo još nikada do sada nismo imali i zato me malo bilo strah, ali moja publika me još jednom iznenadila i stvarno veliko hvala svima od srca“, rekao je poznati glazbenik u razgovoru za TOP RADIO nakon saznanja vijesti o rasprodanom koncertu.

Osmu godinu zaredom strastveni zaljubljenik u swing glazbu uz pratnju svog Septeta slavi rođendan velikog Franka Sinatre. Tako će Zagrepčanke i Zagrepčani imati priliku uživati u pravom glazbenom vremeplovu, vratiti su u neka stara vremena koja gledamo na filmovima.

„Drugačiji subotnji izlazak od ostalih u godini. Garantiram vam super mjuzu, super zabavu i na jednom nivou kakav mislim da rijetko viđamo u našem Zagrebu“, rekao je ranije Tolja.

Otkrio je jedan od naših najboljih vokala otkud ljubav prema ovoj vrsti glazbe:

„Sinatra mi je uvijek bio pjevački uzor. Tu glazbu počeo sam slušati sasvim slučajno, kao klinac, jer se to slušalo kod mene doma i zalijepilo mi se za uho i srce. Jednostavno volim ta vremena, galantnost tih vremena.“

‘Hrvatski Frank Sinatra’, kako od milja zovu Marka Tolju te višestruki dobitnik nagrade Porin uz svoj fantastičan bend vrhunskih glazbenika svim posjetiteljima za kraj godine priuštiti će nezaboravnu večer ispunjenu glamurom, elegancijom i sjajnim glazbenim emocijama.

‘Fly me to the moon’, ‘My way’, ‘Strangers in the night’, ‘That’s life’ – samo su neki od evergreena koji će posjetitelje vratiti u zlatno doba glamura.

“Ove godine radimo čudo! Radimo nešto što do sada nismo radili”, rekao je Tolja u ranijem razgovoru za TOP RADIO.

Otplovimo u zlatno doba Hollywooda – Na dobro vam došlo „Sinatrovo“.

Written by: Iva


0%