Naslovna vijest

Ideš na put, stavi stres na mute!

today2023-07-24

Background
share close

U jeku smo odlaska na odmor, a obiteljske svađe uoči ili za vrijeme putovanja na godišnji nisu rijetkost. Samo se sjetite mame koja zalihu smrznutih punjenih papirka stavlja na vrh stvari u već prenatrpanom autu dok tata već pola sata sjedi u autu jer je mislio da će se možda ovoga puta ipak krenuti na vrijeme na put. A nikada se na obiteljsko putivanje ne kreće na vrijeme, bar ne u slučaju ove naše imaginarne obitelji! Sjetite se sestre koja je napunila dva velika kofera kao da ide na odmor na godinu dana ili brata koji se još nije ni probudio, a vrijeme je za kretanje na put je odavno prošlo. Svi ovi događaji, logično, vode do onih slatkih obiteljskih tenzija koje mogu dobiti vlastitu rubriku u dnevniku putvanja zvanu ‘klasične obiteljske svađe pred put’!

Nećeš biti dežurni krivac za sve jer bar benzin može biti riješen pa će histerija biti manja. Dajemo ti 300 eura na Petrolu i Croduxu!

Igramo se svakog radnog dana na Instagramu, od 24. 7. do 28. 7.

Ispod objavljenog posta u komentaru ispod slike nam ispričaj svoju komičnu obiteljsku svađu u autu na nekom od putovanja. Ona priča koja najviše zabavi voditelje TOP RADIJA pobjeđuje. Pobjednika ekipa TOP RADIJA bira u petak, 28. 7.

Pravilnik se može pogledati OVDJE

 

Written by: Iva


0%