Top Intervju

PIPSI SPREMAJU NOVI ALBUM; RIPPER: „Mislim da smo stvorili skladan sklop pjesama“

today2022-07-14

Background
share close

TOP RADIO razgovarao je s frontmenom zagrebačkog benda Pips, Chips & Videoclips, Dubravkom Ivanišem – Ripperom koji je otkrio kako tijekom pandemije nije mirovao što je rezultiralo time da će popularni Pipsi početkom iduće godine objaviti novi album. „Izašao sam iz faze izbacivanja singlova svakih šest mjeseci i mislim da smo stvorili skladan sklop pjesama“, rekao je zagrebački roker te dodaje da se Pipsi pripremaju i za veliki zagrebački koncert na Šalati 10.rujna koji su zbog pandemije morali odgađati nekoliko puta.

Koliko god je razdoblje pandemije zaustavilo mnoge koncerte, zagrebački roker je stvarao nove pjesme koje će rezultirati izlaskom novog albuma Pipsa početkom sljedeće godine.

„Tijekom pandemije napisao sam i objavio knjigu, pjesme su bile nešto manje u fokusu. Na sreću, značajno smo se kadrovski pojačali u zadnje vrijeme, i da, počeli zabijati golove, tako da ćemo, nadam se, uskoro imati nešto slušljivo“, govori glazbenik.

Ivaniš je nedavno proslavio rođendan i na pitanje koji bi savjet dao mladima, iskreno ističe kako nema neki poseban savjet te dodaje: “Loš sam savjetodavac, vjerojatno i najgori. Zato je možda najpoštenije ovako – nemojte kao ja. Na primjer, ako skužite da ja odem desno preporučujem vam – skrenite lijevo. Tako je najsigurnije, vjerujte“.

Zagrebački roker o tome koliko je otvoren prema duetima govori:
„Otvoren sam kao jetrica na kirurškom stolu, ali na moju žalost nitko me ne zove. A godine idu, ne znam koliko još mogu čekati. Eto, iskoristio bih priliku da zamolim sve koji ovo čitaju da mi se smiluju. Ajmo snimit duetić, mali malecni, pišljivi duetić, pa nije to valjda tako teško? Ja sam ogromni duetni neiskorišteni potencijal.“

Ljetna turneja legendarnog benda u punom je jeku, a završit će velikim zagrebačkim koncertom na Šalati.

„Ljeto je, prvo koncertno normalno nakon dugo vremena. Sve vrvi, sve pršti, muzika dolazi iz podruma i s krova, ljudi su se zaželjeli. Nestašica je kombija i vozača, al’ nema veze, ako treba idemo i pješke. Klubovi i festivali, na malo i na veliko, pazari i sajmovi, sve do kratke pauze krajem srpnja, pa nastavljamo u kolovozu. Sve su to pripremne utakmice za gig na Šalati 10.rujna. E tamo nema labavo“, rekao je popularni Ripper.

Prije Šalate, Pipse čeka radno ljetno, a između ostalog, nastupit će na posebnoj pozornici, onoj na Tvrđavi sv. Mihovila u sklopu programa „Glasno s Tvrđave“.

Written by: TOP RADIO


0%