Naslovna vijest

TOP STOP – zaustavi dribling u eteru i osvoji navijačku majicu HNS-a!

today2023-08-28

Background
share close

Vatreni si navijač hrvatske nogometne repke? Do detalja znaš sve o životima i karijerama naših reprezentativaca? Još uvijek gledaš reprize tekmi sa Svjetskih prvenstava? Ti si onda idealan igrač za novu igru na TOP RADIJU – TOP STOP!

Zaigraj s nama dribling činjenicama, pobijedi i osvoji majicu HNS-a!
Od ponedjeljka do petka (od 28. kolovoza do 01. rujna 2023.) u eteru te „driblamo“ činjenicama o jednom od nogometaša HNS-a, a tvoje je zadatak nas zaustaviš točnim odgovorom na WhatsAppu TOP RADIJA 091 2222 101, porukom s točnim odgovorom o kojemu se nogometašu radi.

Najbrži slušatelj s točnim odgovorom osvaja majicu HNS-a, a ukupno ih dijelimo 5 komada.

U majici HNS-a ćeš moći navijati za naše reprezentativce već 4. rujna na glavnom parkiralištu zagrebačkog trgovačkog centra City Center one West.

HNS ondje organizira Vatreni ponedjeljak, nogometni festival u kojem će sudjelovati i cijela hrvatska A reprezentacija, a koja se tog dana okuplja u Zagrebu za utakmice Europskih kvalifikacija.

Vrhunac Vatrenog ponedjeljka bit će u poslijepodnevnim satima kada će na turniru u “Street footballu” sudjelovati hrvatski A reprezentativci, a koji će kroz atraktivni format 3 na 3 pokazati svoje vještine na malom prostoru. Bit će to jedinstvena prilika vidjeti majstorije Modrića, Kovačića, Gvardiola, Perišića i ostalih zvijezda Vatrenih u jednom drugačijem okruženju, a nedvojbeno će i ovdje do izražaja doći njihov izniman natjecateljski duh.

Cijeli pravilnik pogledaj OVDJE.

Written by: TOP RADIO


0%