Music desk

Bare uoči Doma sportova: „Svečano obećajem – bit će ovo koncert za pamćenje“

today2022-11-09

Background
share close

Goran Bare i Majke gosti su novog TOP MUSIC DESKA TOP RADIJA. Legendarni hrvatski roker otkrio je što obožavatelje očekuje 12. studenog u Domu sportova, koje pjesme će izvoditi na koncertu te koju pjesmu iz svog opusa ne voli, ali mora svirati.

 

IZVOR: TOP RADIO

 

Legendarni glazbenik ne krije nestrpljenje pred subotnji nastup u Domu Sportova: Očekuje vas jedan profesionalan rock and roll događaj gdje ćemo se mi potruditi da ljudima priuštimo dobru zabavu i dobru svirku.

Repertoar njegova publika religiozno prati i poznaje, ali na ovom koncertu ima će prilike čuti i nove pjesme iz Baretovog opusa: Imamo dvije nove pjesme – to ćemo sigurno izvoditi, ako budemo dovršili i treću onda ćemo i nju. (…)

 

IZVOR: TOP RADIO

 

Bare nije mogao izdvojiti koji koncert mu je u njegovoj dugogodišnjoj karijeri najdraži, a o tome postoji li pjesma koju bi posebno izdvojio kaže: Postoje pjesme koje su mi svakako drage, koje su mi draže i one koje mi nisu baš toliko drage – ali sve su one tu negdje.

Frontmen Majki otkrio je kako mu i nije baš najdraže izvoditi pjesmu Grešnik, ali kako je publika obožava uvijek je dio njegovog repertoara: Izvodimo je zato što ljudi to vole,  ovaj put vjerojatno kao bis – ako bude, i to na trećem. Zezam se – svirat ćemo je.

 

IZVOR: TOP RADIO

 

Za kraj gostovanja, Bare je poručio: „Vidimo se i s ovog mjesta svečano obećajem – bit će ovo koncert za pamćenje!“

 

Cijelo gostovanje i odličnu live svirku možeš pronaći na našem YouTube kanalu.

Written by: Tomislav


0%