Top Gost

Novi spot bez Aljoše

today2021-10-29

Background
share close

Ovog je jutra TOP SHOW bio krcat – Tamara, Filip i tri člana grupe PavelAljoša, Tonka i beba u trbuhu. Novi singl višestrukih dobitnika ovogodišnjeg Porina Kao da te ne volim po prvi puta pustili smo u hrvatski eter. Riječ je o 7. singlu na novom albumu Ennui koji je dobio Porin za album godine i najbolji pop album godine. Planiraju izbaciti još jednu pjesmu i spot te zaokružiti Ennui. 

S obzirom na to da je Aljoša prilikom snimanja spota za pjesmu Jedan dobar dan slomio nogu, spot Kao da te ne volim ovog je puta napravljen u malo drugačijim uvjetima. Dok u prvom spotu zanosno plešu u zagrljaju, u drugom se pojavljuje samo Tonka, vješto i namjerno prikrivajući trbuh. 

Prije nego stigne prinova voljeli bi objaviti još jednu pjesmu i snimiti spot.

Osim razgovora o glazbi, Tamara Filip provjerili su koliko se Tonka i Aljoša dobro poznaju. Prije početka Tonka je rekla: Nemojte se meni smijati, ja ništa neću znati. S jedne se strane podcijenila, no s druge šokirala Aljošu kada je počela govoriti o njegovom najdražem bendu: Nešto od tvojeg najdražeg benda. Naziv pjesme ima dvije riječi. Prva je riječ broj jedan, a druga ljubav. U2 i njihova pjesma „One love”. Nakon tog lapsusa i zaključka da se pjesma zove One oboje su se prisjetili Aljošinih namjera i dana kada je Tonka trebala ostati prateći vokal grupe Pavel. Pozvao me kod sebe da preslušam album od Pavela kako bismo vidjeli gdje ću pjevati prateće vokale. Zapravo su me dočekale dvije čaše i butelja – rekla je Tonka. 

Written by: TOP RADIO


0%