Naslovna vijest

Osvoji ulaznice za koncert Parnog Valjka u Areni Zagreb

today2021-12-27

Background
share close

Parni Valjak vraća se na koncertne pozornice diljem Hrvatske. Turneja koja će obuhvatiti deset hrvatskih gradova odvijat će se od veljače do srpnja 2022. godine.  

Osnivač i autor većine pjesama grupe Parni valjak Hus je za TOP RADIO rekao kako jedva čekaju stati na pozornicu: “Iznimno smo uzbuđeni da ćemo ponovno svirati. Naša je svrha jednostavno biti pred publikom i dati im ono što oni zaslužuju – zabavu i emocije” te dodaje da je jako sretan što će u nekim gradovima nastupati nakon 20-ak godina: “dugo godina zbog produkcije, koja uvijek mora biti top bezobzira di idemo, nismo mogli nastupati u manjim mjestima, a sada smo i njih uspjeli dodati u cijelu priču na što smo jako ponosni.” 

 

Tako će uz već najavljeni koncert u zagrebačkoj Areni, Parni Valjak nastupiti u Slavoniji, Lici, Istri i Dalmaciji. 

Parni Valjak 2022 Tour (Hrvatska): 

18.02. PAZIN, Spomen dom 

19.02. DELNICE, Dom sportova 

04.03. OSIJEK, Dvorana Gradski vrt 

05.03. SLAVONSKI BROD, Dvorana Vijuš 

26.03. ZAGREB, Arena 

01.04. SPLIT, Spaladium Arena 

02.04. ZADAR, Višnjik 

22.06. SUPETAR, školska dvorana 

24.06. ŠIBENIK, Tvrđava sv. Mihovila 

02.07. GOSPIĆ, dvorište KIC-a 

 

Ljudi koji dolaze na naše koncerte znaju da uvijek dajemo sve od sebe. Čak i na probama idemo preko maksimuma jer mi uživamo u tome što radimo, a onda se to prenese i na publiku” rekao je Hus i otkrio kako spremaju početkom godine izbaciti dva nova singla. 

A za uživanje u starim i novim hitovima Parnog Valjka u Areni Zagreb, 26. 3. 2022. samo trebaš otići na naš Facebook profil gdje možeš osvojiti tri puta po dvije ulaznice. 

Written by: TOP RADIO


0%