Top novo

Ako nisi na moru, ovo je tvoja prilika da dokažeš da si TOP KONTINENTALAC/KONTINENTALKA!

today2023-08-07

Background
share close

TOP RADIO ti u špici sezone poklanja megakul, rokerski i premoćan Marshallov bluetooth zvučnik da ti život na kontinentu bude još zabavniji i glasniji.  Znamo da ljeto i more idu ko prst i nokat, ali ljeto na kontinentu isto ima brutalnih prednosti.

Igramo se dva tjedna, tj. od 7. 8 do 18. 8. te svaki tjedan jedan Marshallov bluetooth zvučnik može biti tvoj 😀 

Stoga, trk na instagram profil TOP RADIJA i u komentarima dovrši sljedeću rečenicu: LJETO NA KONTINENTU JE TOP JER… U petak 11. kolovoza ekipa TOP RADIJA bira najbolji/najorginalniji komentar. Isto tako, osvajaš nagradu pod uvjetom da se u trenutku biranja nalaziš u Zagrebu ili negdje u unutrašnjosti, a ne na moru. To ćeš dokazati slanjem svoje kontinentalne lokacije na WhatsApp TOP RADIJA 091 2222 101.

Ako si tjedan prije bio na moru ili te nismo odabrali, imaš još jednu priliku od 14. 8. do 18. 8. Sve što trebaš je poslati na naš Whatsapp opis najTOP tuluma koji bi organizirao kod sebe doma tijekom ljeta. U petak 18. 8. opis najluđeg tuluma po mišljenju ekipe TOP RADIJA osvaja nagradu, s time da se u trenutku biranja komentara moraš nalaziti u Zagrebu ili negdje u unutrašnjosti Hrvatske, a ne na moru. Dokaz svoje lokacije poslat ćeš nam na WhatsApp TOP RADIJA.

Za više informacija klikni na pravilnik.

Sretno! 🙂

 

Written by: TOP RADIO


0%