play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left

Top Gost

Bez ljubavi – novi singl grupe Beti

today2021-12-03

Background
share close

Danas je TOP SHOW ugostio Natali Dizdar i člana grupe Mayales Luku Gečeka. Naime, grupa Mayales i Natali Dizdar zajedno su osnovali grupu Beti koja postoji već 2 godine, a prije par dana izbacili su novi singl Bez ljubavi. Natali je pjesmu napisala u New Yorku – donijela je vokalni zapis koji se nalazio na mobitelu, nakon čega su ga ona i Luka preslagivali mjesecima, dok su Pavle i Vlado zaokružili cijelu priču. Ovom su se pjesmom vratili u plesni ritam koji podsjeća na njihov prvi singl Slobodna i momente u klubovima koji svima nedostaju:

Na kraju emisije Tamara i Filip osrvnuli su se na uvriježeno mišljenje da je većini umjetnika pandemija inspiracija za stvaranje, no Natali se nije složila: Bacilo je ljude na kreativnost jer nisu imali izbora. Ne znam kome je ova pandemija izvor inspiracija.

Written by: TOP RADIO


Previous post

Top Gost

Ognjen Bagatin motivira mlade kroz konferenciju Poduzetnički mindset

Ono što mi želimo je mlade naučiti da moraju pokušati, makar 100 puta, sve dok ne uspiju, da uče iz tih pogrešaka i nikad ne odstajaju rekao je Ognjen Bagatin kod Gine i Mirana predstavljajući nadolazeću konferenciju Poduzetnički mindest za mlade te dodao kako iskusniji poduzetnici imaju odgovornost naučiti mlade kako početi i preuzeti rizik na sebe te u konačnici stvoriti poduzetnički ekosustav oko sebe.    Konferencija pod sloganom Ono kada radiš što voliš ima cilj mladima pomoći da ostvare svoju životnu viziju, da se ohrabre i da izađu iz zone komfora u svijet poduzetništva. Tako će se na konferenciji […]

today2021-12-02


0%